this is my story

Voordat ik jullie verhaal vastleg...

Mijn naam is Frédérique, maar ik word liever Fré genoemd. Ik ben 20 jaar oud en al 7 jaar fotograaf, waarvan al 2,5 jaar onder de naam FotograFre.

Verder ben ik een dog-mom (mijn eigen hulphond Stevie zul je op deze website ook wel eens voorbij zien komen). Ik snap dus alle ins and outs van de relatie die jij met je fluffy partner hebt. :D

Ik fotografeer tegenwoordig met de Canon EOS R met de 85mm f/2.0 of de 35mm f/1.8 voor bruiloften

Dit is wat ik doe...

Wat fun facts over mij :D

Ik hou enorm van koffie

Maar dan ook echt heel veel, soms neem ik naar een shoot zelfs een thermosfles (ijs)koffie mee :D

Ik heb mijn eigen hulphond opgeleid

Vanaf dat Stevie 7,5 weken is is ze bij mij thuis geweest. Maar toen ze 7 maanden was moest ze op training. In de tijd dat ze weg was ben ik serieus begonnen te fotograferen!

Ik doe (tot nu toe) alles zelf bij FotograFre

What can i say, i just love it!

De dag na het krijgen van mijn eerste eigen camera ben ik FotograFre begonnen

Ik liet er geen gras over groeien. En dat doe ik nog steeds niet! Als het soms wat rustiger is met boekingen (bijvoorbeeld in de winter) kun je mij bijna dagelijks tegenkomen met mijn camera, terwijl ik random dingen fotografeer!


Ik word door vrienden wel eens omschreven als een golden retriever. Ik hou van de natuur, vind vrijwel iedereen leuk en ik hou van gezelligheid. Ik sta zowel tijdens, als voor en na de shoot 100% voor jullie klaar. Tijdens een shoot is er alle ruimte voor jullie om jezelf te zijn, dus dat jullie je veilig en geborgen voelen staat bij mij voorop.